Vereniging

Onze vereniging

Voltige is een relatief onbekende sport en wij willen proberen om meer kinderen met deze sport kennis te laten maken. Daarom zijn wij in januari 2013 een voltigevereniging gestart.

Wij vinden het belangrijk dat de kinderen op speelse wijze vertrouwd raken met het paard en met alle bewegingen die het paard maakt. Al doende ontwikkelen de kinderen lichaamsbeheersing, motoriek en balans. Ook komen ritmegevoel, bewegingsvrijheid en lenigheid aan bod. Voltige is ook nog samenwerken, moed en vertrouwen hebben in jezelf, elkaar en het paard. Maar het aller belangrijkste is natuurlijk plezier hebben.
De lessen worden gegeven door enthousiaste leidsters die gediplomeerd zijn en waar mogelijk bijscholingscursussen volgen.

Voltige is een sport die zonder een veiligheidscap beoefend wordt. Aangezien wij vaak jonge kinderen lesgeven hebben wij ervoor gekozen om toch een cap te dragen. Alleen bij de door de instructeur aangegeven oefeningen gaat de cap even af.

Lidmaatschap
Misschien heb je na het bekijken van deze website nog vragen over het lidmaatschap.
Of wil je graag een keertje een gratis proefles volgen.
Dan kun je contact opnemen met het bestuur. Dit kan via de e-mail: info@voltigedeleysing.nl.

Het is ook mogelijk om via de whatsapp of telefoon contact op te nemen met het bestuur. Je kunt dan contact opnemen met Suleika Vullings: 06-36140608
Aanmelden als lid kan via het inschrijfformulier dat tijdens de lessen te krijgen is.

Als je je lidmaatschap wilt opzeggen moet dat schriftelijk bij één van de leden van het bestuur of per email via info@voltigedeleysing.nl.

Bestuur
Het bestuur bestaat momenteel uit:

  • Kevin Peeters, voorzitter
  • Simone Loozen, penningmeester
  • Judith Gommans, secretaris
  • Lieke Luijten, lid
  • Joyce Mansvelders, lid

Reacties zijn gesloten.